Medlemsträff!

Den 8:e juni klockan 18.30 är det medlemsträff i lokalen på Götgatan i Flen.

Vi kommer prata om Föreningsmässan vi deltog på, vilka önskemål som uppkom från besökare och hur vi kan jobba i riktning mot de önskemålen.

Vi kommer se på bilder från Zombiwalken vi åkte till, och vi kommer prata om vad för verksamhet vi ska ha i höst.

Fika finns på plats, föranmäl genom att skicka iväg ett mail till fotoklubbenfokusera@gmail.com, eller klicka "Kommer" på evenemanget på Facebook.

Är man fundersam på vad ett medlemskap hos oss kan ge, så får man gärna komma på en medlemsträff och träffa oss alla.

Hoppas vi ses!