Inomhusfotografering

Förra veckan var vi ett gäng som besökte ishallen här i Flen. Det vankades skridskodisco och det är ett utmärkt sätt för oss i klubben att öva, öva och åter öva.

Inomhusfotografering i befintligt ljus är svårt, tillför man rörelse är det ännu svårare, och tillför man dessutom en nedsläckt ishall, med discolampor i olika färger, sätter det verkligen fotografen på prov.

Vill ni se samtliga bilder från oss som var där klickar ni in er på "Galleri" här på sidan.
Bild av Marko Thomsson