Hej Fotograf Tina!

Vi har startat en presentation av vår klubbs medlemmar, det är en chans för medlemmarna att få visa upp det de gör, och få berätta lite om sig själva.

Och såklart en chans för alla runt omkring att lära känna våra duktiga fotografer runt om i kommunen.

Kanske kan just Du hitta en fotokompis som gillar att fotografera samma sak som Du själv gör?

Kika in på vår hemsida med jämna mellanrum så uppdateras den lite då och då med nya medlemmar.

Tina var med i uppstartandet av klubben, hon arbetar i styrelsen och kommer i vår att hjälpa till att hålla i vår kurs "Att fotografera din hund" som vi håller tillsammans med Flens Brukshundsklubb.

Bild av Tina Håkansson