Utställning på Flens Bibliotek

Under tidigare delen av hösten har vi planerat för en utställning på Flens Bibliotek.

De inviger en ny utställningsdel, och vår klubb får vara först ut att visa alster.

Jättekul!

Tidigare under hösten har vi fotograferat efter temat "Nattlig Fokus på Flen". Sedan har vi varit en grupp som valt bilder, beställt och köpt ramar.

Just nu är det slutspurt med att rama och montera bilderna, strax ska de upp på väggen i biblioteket och på torsdag den 18 oktober är det invigning.

I samband med utställningen kan man även köpa bilderna som finns, allt överskott går till Barncancerfonden.