Näste person i turordningen var visst jag! 

Hanna heter jag, och har fotograferat i dryga tio år. Jag startade med att fotografera mina egna barn. Exakt hela tiden. Sedan började folk runt ikring vilja ha sina barn och husdjur fotograferade av mig, och "vänners vänner", och det eskalerade och till sist startade jag mitt företag som fotograf, vid sidan av mitt jobb som personlig assistent. Jag har alltid gillat att skapa, både skriva, rita, sy, laga mat och baka. Prova sådant jag inte behärskar och så är jag envis till tusen, kan jag det inte vid första försöket,så kan man ofta vid det tionde om man pluggar på och tränar. 

När jag hade fotograferat på uppdrag åt andra ett par år, kände jag mig tillräckligt modig att tacka ja till Studiefrämjandets önskan om att hålla fotocirklar. Det var en nervös Hanna som för sex år sedan höll en grundcirkel i fotografering. Och sedan har det rullat på, fler cirklar med olika teman varje termin. Jag älskar att diskutera foto, jag gillar att träffa andra med samma intresse, och helt plötsligt var vi fler med samma tankar. Som ville träffas utanför cirklarna. 

Det var då skapandet av vår nuvarande klubb kom på tal, och tillsammans läste vi på, skrev otaliga förslag till stadgar och mål, vi, bollade idéer och här är vi nu, med världens finaste lilla fotoklubb.

I dagsläget fotograferar jag fortfarande vid sidan om mitt jobb. Bröllop, gravidfotograferingar, lite drönarbilder, familjer och barn är sådant jag tycker är hemskt kul. Jag älskar att jobba i Photoshop på olika sätt, ibland bara justera färger, och ibland gå "all in" och manipulera och tillsätta och ta bort, skruva till färger eller på andra sätt förändra.